Alla inlägg under december 2010

Av Anita Jansson - 16 december 2010 18:49

Då är det snart dags att bege sig ut i snöyran och jobba sista natten för den här gången. I morgon är det fredag så skönt, och på lördag ska vi fira kära maken som fyller år i dag.

Längtar till Englagård gör jag, till lugnet och stillheten, den stillhet som infinner sig inombords när man är där, har bestämt mig för att åka dit till våren och tänk om jag kunde får M med mig det skulle vara helt underbart.


Lev I Hjärtat!

Av Anita Jansson - 15 december 2010 12:51

  

Snart går vi in i julveckan, jag förstår inte vart tiden tar vägen det går så otroligt fort och snart är julen över. Jag ska jobba hela julen förutom på julafton, skönt att få den ledig i alla fall så att jag kan vara med familjen och umgås.

Nu väntar två nätters arbete och sen ledig över helgen, skönt. Jag känner att jag gnäller över jobbet och resorna men när jag tänker efter så är jag mycket ledig, och vad det gäller resorna brukar jag försöka göra något bra av dem som att läsa eller bara sitta och sova, en och annan lovikka vante har blivit tillverkad på pendeltåget också : ) Framför allt så har jag faktiskt ett jobb som jag trivs med, både arbetsmässigt och med kollegorna så vad har jag att klaga över.....Ingenting!


Ska avlägga ett besök hos lilla svärmor idag också, nu har hon fått komma tillbaka till sitt boende men hon är inte färdigbehandlad och på långa vägar frisk men enligt Danderyd kunde de inte göra mer för henne som det är nu hon behöver bli starkare innan de kan fortsätta med rehabilitering. Förut har vi hälsat på henne några ggr i veckan men nu vågar vi inte låta bli att åka dit varje dag, dels för att vi vill träffa henne men sen känner i alla fall jag att jag inte litar på att det fungerar med mat och vätska för när hon kom in till danderyd var hon helt uttorkad och såg ut som en liten fisk med fjäll i ansiktet, men det är mycket bättre nu och hon har till och med lite rosor på kinderna. Personalen är jätte gullig där hon bor och jag tror säkert att de gör vad de kan men jag förstår ju också att deras tid är begränsad.


Nej nu ska jag försöka få något gjort i dag för i morgon blir det ju bara att sova hela dagen.


Lev I Hjärtat!   

Av Anita Jansson - 14 december 2010 23:58

Då får vi se vems händer dessa vantar ska värma.


  

Av Anita Jansson - 14 december 2010 17:14

From The Secret

  

Know yourself! Watch how you manifest the small things in life and think about how you felt inside with those things. Think about how easily they came. You will find that you thought of a small thing once and never thought about it again, and then it manifested.

What really happened was you didn't think any thoughts or speak any words which contradicted what you wanted, so the law of attraction was able to do its work.
Lev I Hjärtat!
Av Anita Jansson - 13 december 2010 21:42

Jag känner en sån otrolig tacksamhet och glädje över att jag har en sån underbar man och tillsammans har vi så fina och bra barn, vet inte riktigt hur jag med ord ska beskriva det jag känner. Jag älskar er så mycket!


Lev I Hjärtat!

Av Anita Jansson - 12 december 2010 14:08

Söndag, tredje advent tiden bara rusar i väg.

I dag har jag och kära maken fått en vilodag, barnen åker till farmor. Inte för att det är jobbigt för oss att åka dit men man behöver få ett litet avbrott och tänka på och göra något annat också, eller inte göra någonting alls.

I går kväll hade vi en riktig myskväll bara vi två, vi åt hummer och räkor och satt och pratade och tittade en del på tv.

Vi läste om bomben som small av inne i stockholm på text tv och i morse såg vi att det var ett terror dåd, så hemskt och vilken tur att det inte blev värre, vill inte ens tänka på hur det hade kunnat bli.

Nej nu ska jag kolla lite på FB, sitter ju som många vet fast i det träsket.


Lev I Hjärtat!

Av Anita Jansson - 11 december 2010 18:23

Det är så skönt att få vara ledig när det är helg, händer bara varannan då jag som de flesta vet jobbar skift. Den här helgen har jag tagit ledigt för vi skulle få hit ett par riktigt goa vänner som vi skulle ut med i Stockholm för att roa oss ordentligt men himlen och stjärnorna dvs universum ville något helt annat för tråkigheter har hänt i våra bägge familjer som gjorde att vi fick ställa in allt.

För vår del har hela veckan som jag skrivit tidigare handlat om min älskade lilla svärmor, nu vet vi i alla fall att hon fått en infarkt men har ännu inte fått besked om vart, det kan vara i hjärnan eller i hjärtat eller bägge. Vi har vari hos henne varje dag och i dag kunde hon prata lite, helt underbar känsla när hon sa våra namn det var nästan samma känsla som när barnen sa mamma första gången. Vi håller tummarna att hon ska återhämta sig sakta men säkert, hon är väldigt medtagen och skör så vi får ta en stund i taget.

  


Min kära make och jag ska gotta oss med lite hummer och räkor i kväll, orkar inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och så blir det tv så klart Så mycket bättre ska i alla fall jag se, bästa programmet på länge enligt mitt tycke.


Ta hand om varandra och Lev I Hjärtat!

Av Anita Jansson - 11 december 2010 18:15

Här är ett par raggisar som jag stickat till svärsonen så att han slipper frysa i vinter.


     

Presentation

 


Här kan man läsa om mitt liv och mina intressen.

Bloggerfy

Fråga mig

2 besvarade frågor

LnkJuice

Omröstning

Jag vet att denna fråga ställts miljoner ggr men tror du på ett liv efter döden?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Handarbete

Bloggportalen

BloggVärde

Gästbok

Högvinsten


Ovido - Quiz & Flashcards