Alla inlägg under augusti 2012

Av Anita Jansson - 20 augusti 2012 22:14

Det är en skön känsla att känna att jag är nöjd med livet, att inte behöva jaga efter sånt jaf vill ha. Just nu i denna stund behöver jag ingenting. Jag har allt.
Nöjd!

Av Anita Jansson - 17 augusti 2012 23:12

Det är så märkligt ibland när man möte nya människor och man tycker att man kännder dem, är besläktad på något underligt vis. Det händer allt som oftast att jag träffar på nya människor som bestämt hävdar att vi setts förut men änd så vet vi med bestämdhet att det inte är så. Jag kan inte låta bli att fundera över om det är så att det betyder något. Jag tror ju mycket på att själen minns, den minns mycket mer än vad våra sinnen kan åstakomma och kanske är det så att jag träffat dessa människor i tidigare liv eller att våra själar mötts någon gång.

För inte allt för länge sedan mötte jag en ung kvinna och jag var helt säker på att jag träffat henne tidigare och till och med prata med henne, när vi börjar prata frågar jag om det är så att vi setts tidigare då jag tycker att hon verkar så bekant och i vårt samtal försöker vi reda ut om det kan vara så, det visar sig till slut att det inte har funnits någon möjlighet för oss att träffas tidigare då vi befunnit oss på helt olika ställen. Jag kan inte låta bli att fundera över vad det betyder och kanske det inte har någon betydelse över huvud taget men intressant och spännande är det i alla fall.


Av Anita Jansson - 12 augusti 2012 00:46

Fånga dagen!

Jag har ofta undrat hur jag ska komma till rätta med mig själv när det gäller att sluta stressa upp mig över saker som jag inte behöver vara stressad över. Det känns som att det lilla problemet löste sig automatiskt för ca:4 veckor sedan när vår äldsta son fick en stock i ansiktet under en båtfärd och krossade ansiktet.

Jag hade haft min första semester vecka och jag hade gjort exakt så som jag tänkt...ingenting, jag sov länge och gjorde precis det som föll mig in för under den första veckan hade jag bestämt att jag gör det jag vill och vill jag inte göra något så är det bra med det för de resterande 3 veckorna jag skulle ha hade vi lite planer på saker som vi skulle göra, bla måla staketet kanske åka på en kryssning till Åland jag tänkte hälsa på syrran och även hinna med mamma någon dag och sen alla härliga kvällar vi skulle tillbringa på altanen med ett glas vin och gott grillat.

Idag vet jag att jag skulle ha gjort allt det där jag ville göra redan första vekan, idag vet jag och har lärt mig att inte skjuta upp något som jag vill göra för man vet aldrig vad som kommer att hända. Jag lovar och svär att jag verkligen ska försöka leva i nuet, igår har varit och i morgon vet jag inget om men idag kan jag påverka och göra vad jag vill av.


Lev I Hjärtat!

Av Anita Jansson - 7 augusti 2012 22:32

Att vara eller icke vara.

Av Anita Jansson - 6 augusti 2012 21:34

Äntligen tog jag mig i kragen och det är ju så underbart skönt efteråt : )
Lev I Hjärtat

Av Anita Jansson - 6 augusti 2012 17:20

Jag skulle behöva en riktig energi boost känner jag. Funderar över vad jag ska göra men blir bara sittande här med hunden sovandes i knät i och för sig rätt mysigt det också. Ska nog försöka ta mig en promenad och kanske kanske att jag gör lite Qigong jag vet att det fungerar och tar bara en kvart så vad väntar jag på? Kanske att någon ska rycka tag i mig och erbjuda sig att göra det med mig.

Sitter och tittar ut genom fönstret på grannen som håller på att förlänga sin altan, från säkra källor har jag fått höra att han först stått och tittat i flera timmar innan han kom i gång med själva bygget och nu håller han på att tråckla fast förlängnngs plankor, det finns duktiga människor.


Lev I Hjärtat!

Av Anita Jansson - 5 augusti 2012 22:46

Nu är det hög tid att sova i morgon ringer klockan 05.30 igen och jag hoppas att jag hör den.

Av Anita Jansson - 4 augusti 2012 19:00

Jag måste få rekommendera boken Flickan från paradiset skriven av Agneta Sjödin. Den är så otoligt bra och väcker så många tankar den finns att köpa på Adlibris eller göra som jag lyssna på Storytel


 

Presentation

 


Här kan man läsa om mitt liv och mina intressen.

Bloggerfy

Fråga mig

2 besvarade frågor

LnkJuice

Omröstning

Jag vet att denna fråga ställts miljoner ggr men tror du på ett liv efter döden?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Handarbete

Bloggportalen

BloggVärde

Gästbok

Högvinsten


Ovido - Quiz & Flashcards